Stacja Międzylesie

Wizualizacja architektoniczna biurowca w Międzylesiu

Budynek biurowy Stacja Międzylesie

Wizualizacja biurowca z restauracją w parterze od ulicy głównej.

Wizualizacja biurowca w Międzylesiu przedstawia dwupiętrowy budynek nawiązujący do stylu industrialnego. Na parterze mieści się część gastronomiczno-handlowa, natomiast pierwsze i drugie piętro zajmują biura. Elewacja została wykończona klasyczną czerwoną cegłą oraz fragmentami białego tynku. Duże okna ze szprosami oraz stalowa konstrukcja zadaszenia nad częścią restauracyjną podkreślają surowy charakter budynku. W wybranej części parteru zaprojektowano podcienie. Wygodny taras zintegrowany ze strefą spacerową umożliwia zaaranżowanie ogródka letniego przy restauracji bądź kawiarni.

Wizualizacja architektoniczna biurowca w Międzylesiu. Ujęcie dzienne pokazuje nowoczesny budynek biurowy. Rendering 3d podkreśla elegancką elewacje z cegły.